Maak tijdens deze workshop je eigen

JaarBord

 Het “beste Jaar (ooit) bord” maak je onder begeleiding van mij. We gaan in een kleine setting aan de slag met jouw persoonlijke jaarbord. 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop gaan we in een kleine setting (maximaal 6 personen) aan de slag met jouw persoonlijke beste jaar ooit(mood) bord. Je mag gaan voelen welke dingen jouw liefdevolle aandacht mogen krijgen in 2024.

We beginnen met een fijne kop koffie of thee met wat lekkers erbij. Daarna volgt een korte geleide meditatie.

Om helemaal af te stemmen op jouw jaar, trek je ook een passende kaart uit één van mijn kaartendecks. Die kaart gaat je helpen richting te geven aan jouw jaar. Daarna mag je aan de slag met creëren. 

Uit een stapel mooie tijdschriften ga je op gevoel afbeeldingen en teksten scheuren. Je vindt vanzelf de dingen die passen in jouw nieuwe jaar. Wat wens je voor jezelf? Wat wil je loslaten en wat wil je juist stevig vastpakken.

Je krijgt een bord om alles op te plakken en mag met kleurpotloden, stiften en verf aan de slag om het bord helemaal “eigen” te maken.

Om de workshop goed af te sluiten schrijf je voor jezelf een affirmatie op. Deze affirmatie geeft je richting en houvast om 2024 helemaal jouw jaar te laten worden.

Praktische informatie:

Datum: vrijdag 12 januari 2024

Tijd: 9.00 – 12.00 uur

Locatie: Linnenstraat 22, Zeeland (NBr.)

 

Creativiteit

Echt even tijd voor jezelf in deze creatieve workshop.

Contact

Heb je vragen stuur me dan een mail of bel me even.

Kosten

Kosten voor deze workshop: € 25,00 p.p.

Vrouwen

creëren

Jaarbord

Kosten