Begrijp jezelf en/of je kind beter na een gesprek…

Geboorte in kaart

Samen gaan we kijken naar jouw start of die van je kind. We hebben het over je welkom voelen. Hoe verliep de zwangerschap? Waren er bijzonderheden bij de geboorte? Ieder mens heeft zijn eigen verhaal en dat mag verteld worden…

Wat is geboorte in kaart?

 Iedereen is ooit geboren en dus iedereen heeft tijdens de zwangerschap van je moeder en tijdens je geboorte dingen doorgemaakt, die je nu maken zoals je bent. Jouw patronen en reacties in bepaalde situaties zijn (bijna) altijd terug te leiden naar je geboorte. En dat geldt natuurlijk zo ook voor je kind (-eren).

Om meer inzicht te krijgen in wat er allemaal gebeurd is rondom de zwangerschap en geboorte, ga ik graag met je in gesprek.
Ter voorbereiding krijg je een uitgebreid vragenformulier, wat je alleen of samen met je partner mag invullen. Daarna komen we bij elkaar en gaan we aan de slag met de foto’s uit de kaartenset. We gaan samen kijken welke patronen vanuit de geboorte komen en zo krijg je inzichten en handvatten waar je weer mee verder kan. Na het gesprek krijg je van mij een verslag met de dingen die we besproken hebben, zodat je alle kwartjes nog eens rustig kan laten vallen. In het verslag beschrijf ik ook uitgebreid tips die je direct kan toepassen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een Geboorte in Kaart gesprek aan te vragen voor jezelf! Ook jij zal in de dagelijkse gang van zaken tegen dingen aanlopen, waarvan je denkt: “Waarom doe ik dat toch steeds?”. Het is zo ontzettend waardevol om jezelf beter te leren kennen. En te begrijpen waarom je juist doet wat je doet.

Een “Groeigesprek” is in principe altijd bij mij thuis in mijn praktijk. In overleg (en tegen eventuele reiskosten) kan ik ook naar je toe komen​. Wil je een afspraak maken? Stuur me dan een mail: info@korukindercoaching.nl

Tarief:
“Groeigesprek – Een Geboorte In Kaart” kost € 225,00 (incl. BTW), dat is dus inclusief de voorbereidingen, het gesprek (ongeveer 2 uur), een verslag en na ongeveer 6 weken nog een contactmoment naar aanleiding van de patronen die uit het gesprek naar voren zijn gekomen.

De start

We beginnen met het uitgebreid in kaart brengen van de zwangerschap/ geboorte en de daarbij behorende patronen en bijpassende behoeftes.

Het verslag

Ik maak van het gesprek een uitgebreid verslag. Daarbij vertaal ik vooral de dingen die ik gehoord heb, maar ook de dingen “tussen de regels door”. 

Neem de tijd

Na het ontvangen van het verslag, krijg je de tijd om nog wat kwartjes te laten vallen. Je kunt wat over dingen nadenken en bekijken of je verdere stappen wilt zetten.

Wandelen

Na een paar weken heb je altijd nog de mogelijkheid om alsnog een coachtraject aan te gaan, denk bijvoorbeeld aan het Koru Kompas.

Contact

Tussentijds contact is altijd mogelijk, telefonisch, via de mail of WhatsApp. Na ongeveer 6 weken hebben we in ieder geval een contactmoment.

Kosten

Kosten voor het in kaart brengen van een geboorte zijn:
€ 225.

Nog even samengevat:

Geboorte in kaart bestaat uit:

– Telefonische kennismaking 
– Voorbereiding met vragenlijst
– Geboorte in Kaart gesprek
– Verslag
– Contactmoment na 6 weken
– Mogelijkheid tot extra coaching
 
Denk jij nu “Ja, dit is waar ik naar op zoek was!”? Stuur me dan een mail, dan maken we op korte termijn een afspraak om de eerste stap te zetten. En dan ga ik graag met je in gesprek om de geboorte in kaart te brengen.

Reacties van deelnemers

Het was super interessant, en ook ogen openend. Kwartjes vallen echt op zijn plek heel bijzonder en totaal niet zweverig. 
Het is een ervaring die je voor altijd bij blijft en waardoor je je wereld beter gaat begrijpen.

Deelnemer thema-workshop Impact van de geboorte

Het geboorteverhaal is mooi om te lezen en we denken dat ze er, als ze groter is ook dingen uit kan halen. Het beschrijft goed wat er gebeurd is en hoe dit effect heeft op onze grote, kleine meid. Dank je wel!

Moeder naar aanleiding van een Geboorte in Kaart gesprek

Ik voel minder irritatie, omdat ik mijn kinderen beter begrijp.

Moeder naar aanleiding van een Geboorte in Kaart gesprek

De geboorte in kaart-avond zelf hebben we als waardevol ervaren. Door de zwangerschap, de geboorte en de periode daarna op deze wijze met haar ‘in kaart’ te brengen werd er veel duidelijk.
Het gaf ons inzichten en begrip, niet alleen met betrekking tot onze zoon, maar ook voor onszelf.
Wij zijn blij dat we de stap gezet hebben en raden het zeker aan.

Ouder na een Geboorte in Kaart gesprek