Geef richting aan je eigen-wijsheid met jouw persoonlijke

Koru Kompas

Het “Koru Kompas” helpt jou als jij je afvraagt welke richting je wilt gaan volgen, als je het bijvoorbeeld moeilijk vindt om keuzes te maken. Of als je steeds maar weer voor je gevoel de dingen doet die niet goed voor je zijn.

Wat gaan we doen?

 Vanuit je geboorteverhaal, bekijken we jouw start. We brengen samen je unieke patronen in kaart, de dingen die je steeds maar doet zonder je er echt bewust van te zijn. Onrust, verdriet, woede, moeite met keuzes maken of ergens mee beginnen, het komt ergens vandaan. En deze patronen blijf je herhalen, totdat je je eigen patronen, (h)erkent en bewust andere keuzes gaat maken. Die patronen zien en horen gaat je helpen om meer rust te ervaren.
 
We gaan daarnaast met verschillende oefeningen aan de slag om jouw persoonlijk kompas vorm te geven. Wat stuurt jou de juiste richting op? Wat kan je hier zelf aan doen en waar heb je hulp bij nodig? Wat drijft jou? Waar wil je voor eens en voor altijd afscheid van nemen?
Stappen zetten in de buitenlucht naar meer rust en ruimte, naar meer verbinding met jezelf en daarna met anderen.

Vanuit je hoofd, hart en handen in de richting van jouw wensen.

De start

Het Koru Kompas traject duurt 8 weken, waarin we beginnen met het uitgebreid in kaart brengen van je patronen en bijpassende behoeftes.

Het vervolg

We gaan aan de slag met minimaal 1 patroon waar jij aan wilt werken. We plannen 4 coach-afspraken in en je krijgt aanvullende oefeningen en werkvormen via de mail.

Persoonlijk kompas

Aan het eind van het traject heb jij je persoonlijke Koru Kompas op papier als naslagwerk en volg je vol vertrouwen jouw innerlijk kompas.

Wandelen

Tijdens de coachafspraken zullen we letterlijk stappen zetten. Terwijl we wandelen, praten we over wat je bezig houdt.

Contact

Tussentijds contact is altijd mogelijk, telefonisch, via de mail of WhatsApp.

Kosten

Kosten voor deze waardevolle investering in jezelf zijn: € 599 (betaling in 2 termijnen is eventueel mogelijk).

Nog even samengevat:

Het Koru Kompas bestaat uit:

– Telefonische kennismaking 
– Groeigesprek geboorte in kaart
– 4 (wandel)coachsessies van 1 1/2 uur (1x per 2 weken)
– Tussentijds contact waar nodig
– Werkvormen voor thuis via de mail
– Koru Kompas naslagwerk (uitgebreid geboortepatronenverslag, werkboek met verwerking van       eigen inzichten en opdrachten, aangevuld met tips vanuit mij)
– 4 weken na het traject een telefonische check-up 
 
Denk jij nu “Ja, dit is waar ik naar op zoek was!”? Stuur me dan een mail, dan maken we op korte termijn een afspraak om de eerste stap te zetten. En dan ga ik graag met je op zoek naar jouw innerlijk kompas.

Weken

coaching

Werkboek

Investering