Alleen…of toch niet?

Jouw reis was eerst JULLIE reis

Samen vertrokken aan de reis van jullie leven. Samen zouden jullie de uitdaging aan gaan. Maar al snel bleek het niet zo te mogen zijn. Jouw tweelinghelft heeft jou vol vertrouwen de reis alleen verder laten ondernemen. 

Ineens voelde jij je verlaten, maar toch ging jouw reis verder. Je had geen keus. Je vond een fijne plek om je te nestelen en vandaaruit mocht je verder groeien. Na een maand of negen was het tijd om je reis verder te gaan maken, op naar het leven. 

Was was dat spannend! Waar je eerst samen was, ben je nu alleen. Ben je er wel klaar voor om deze plek achter je te laten? Deze plek waar jouw broertje of zusje nog voelbaar aanwezig is.

Twijfelend vervolg jij jouw weg. Ja…Nee…Wel…Niet doorzetten! Uiteindelijk maak je dan toch een vervolg aan jouw reis, zo veilig naar je moeders armen. 

Je voelt je ook nu soms erg alleen, in de steek gelaten. Maar zonder duidelijke oorzaak. Je mist iets, iemand, maar je weet niet wie. Je voelt leegte…

Vul de leegte die je voelt met licht, voel ruimte om contacten aan te gaan. Wees extra lief voor jezelf. Voel dat jouw andere helft aanwezig is bij je, zij (of hij) die je vol vertrouwen heeft losgelaten… JIJ MAG ER ZIJN…LEEF!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *